Tilbud

Gulv Lava Lampe 76cm (Hvid / Blå / Gul)

Gulv lave lampen på 76cm i højden er den fedeste lavalampe og boligdekoration i 2023 af mange forskellige årsager.

For det første er denne lavalampe enorm – med en højde på 76 cm står den i ethvert rum og er et fantastisk fokuspunkt i ethvert rum. Ikke kun det, men denne gulvstående lavalampe har unikke flerfarvede lyseffekter, der vil få dit rum til at leve med levende farver og mønstre.

Desuden kan du takket være dens innovative design og avancerede belysningsteknologi skabe brugerdefinerede indstillinger af lys, der passer perfekt til din boligindretning.

Farver: Hvid, Blå, Gul
Højde: 76cm
Fatning: E14 R50 max. 40 watt

Original price was: 4.797 kr..Current price is: 1.897 kr..

Produktbeskrivelse

Den store lavalampe i retrostil i den muntre trendy farvet voks imponerer og skaber en atmosfære af absolut velvære i din stue eller et blikfang til din fest.

Derudover er denne lavalampe utrolig energieffektiv; den bruger betydeligt mindre elektricitet end traditionelle lavalamper, mens den stadig giver blændende visuelle effekter

Denne gulv lava lampe på 76cm i højden har også et imponerende temperaturområde; dens specielle varmebestandige kabinet sikrer, at den ikke overophedes, selv efter lang tids brug. Dette garanterer ikke kun optimal ydeevne gang på gang, men forhindrer også enhver potentiel brandfare eller skade på andre ting i dit hjem.

Desuden sørger dens pålidelige luftcirkulationssystem for, at luften cirkulerer i lampen, så du ikke behøver at bekymre dig om ubehagelige lugte, der ophobes over tid.

Alle disse funktioner gør denne gulv lava lampe til et ideelt valg for alle, der leder efter en stilfuld, moderne måde at pifte deres boligindretning op på i 2023 og fremover!

lyskilden genererer varme, som starter lavaprocessen: dette kan tage noget tid (>2 timer)
OBS: Ryst eller drej aldrig (!) den varme lavalampe under drift, da dette vil forstyrre processen alvorligt og kan forårsage misfarvning af væsken.